Катерина Варнава підігріває інтерес критиків до обговорення своєї зовнішності

Катерина Варнава ще з часів заснування комедійного проекту Comedy Woman зарекомендувала себе секс-символом шоу. Актриса звикла до підвищеної уваги до своєї персони, особливо до обговорення її яскравої зовнішності.

instagram.com/kativarnava

instagram.com/kativarnava


Жодне шоу Comedy Woman не обходиться без жарти про ніс Катерини Варнави, та й сама артистка любить самоіронію. Нещодавно вона поділилася в Instagram фотографією, яку прокоментувала: «щось давненько про брови, ніс і губи не писали… три, два, один, гоу».

instagram.com/kativarnava

instagram.com/kativarnava

Шанувальники не змусили себе чекати і відзначили, що і ніс, і губи, і навіть брови у Катерини прекрасні. На цей раз найбільше уваги передплатники приділили очам Катерини: «Очі, ну що ти з ними робиш, без лінз ти чудово виглядала, а ось лінзами дуже помітно і неприродно», «Колір очей змінився. Рівень самоіронії і позитиву на 5+», «Здається ваш колір очей вам йде більше».

instagram.com/kativarnava

instagram.com/kativarnava


Нагадаємо, нещодавно Катерина разом зі своїм коханим Костянтином з’явилася на обкладинці журналу HELLO! Хлопці розповіли, як готуються до весілля. «Ми з Костянтином грунтовно задумалися про спільне майбутнє, і Костя зважився на серйозний крок — подарував мені перстень!» — у жартівливій манері розповіла Варнава. Катерина впевнена, що «Костя — це той самий чоловік», а родичі зірки Comedy Woman ради за неї, тому що знають, як складно з її характером знайти собі другу половинку. Катерина розповіла, як Костянтин знайшов до неї підхід: «Костянтину вдалося знайти в мені якісь ниточки, за які він періодично смикає. І у нього виходить поставити мене на місце».