26-річна актриса Емма Уотсон роздяглася для березневого Vanity Fair

26-річна Емма Уотсон ( Emma Watson) завжди відрізнялася від старлеток стриманим іміджем. Актриса закінчила Браунський університет і виступає на захист прав жінок в ООН.

Проте Емма періодично дозволяє собі розслабитися і змінити суворому образу. Ми пам’ятаємо її обкладинку для чоловічого журналу GQ , для якої вона приміряла плаття героїні фільму « Красуня ». А прихід весни-2017 «випускниця Хогварста» вирішила відзначити ще однієї « оголенням».

Емма роздяглася для березневого журналу Vanity Fair , правда , на обкладинці актриса приміряла ніжний образ від Oscar de la Renta.

Емма Уотсон для Vanity Fair

Емма Уотсон для Vanity Fair

На фотографіях до інтерв’ю Емма позує в більш відвертому образі — з оголеними грудьми ,яку прикриває короткий в’язаний кейп з останньої колекції Burberry.


« Я не хотіла здатися сексуальної. Я прагнула донести щось більше. Ні , це не спроба показати всім , що пора забути Герміону. Я взагалі вважаю , що чим більше в тебе загадки ,тим сильніше до тебе тягнуться », — розповіла Уотсон в інтерв’ю.

Емма також поділилася , що все життя відчувала себе затиснутою і ущербною: «Я завжди хотіла довести: жінки можуть все , змінивши своє життя».


На питання , чи мріє вона отримати « Оскар», Емма відповіла: «Мені не потрібна була б перемога на» Оскарі «, якби я знала , що люди , які дивилися фільм зі мною , нічого важливого з нього не винесли».