Причини чоловічих зрад

На жаль, навіть найвідданіший і люблячий чоловік може змінити. Причин такої поведінки може бути кілька, але не винен тільки він. Буває, що й сама жінка неусвідомлено штовхає його на цей крок. Безперечно, є такі чоловіки, які зраджують завжди і всім. Яка б не була жінка розумна і красива, він все одно ходитиме «ліворуч». Таким людям і привід особливий не потрібний, просто вони не можуть пройти повз симпатичну дівчину. Однак, здебільшого після чергової інтрижки батько сімейства знову повертається додому.

Психологи стверджують, що їм необхідна допомога фахівця, оскільки самостійно вирішити проблему найчастіше не вдається. Таким чином, чекати, коли чоловік «нагуляється», немає змилу, бо через якийсь час усе почнеться від початку.

Якщо чоловікові вже за 40, і він зважився на зміну, то тут, найімовірніше, винна криза середнього віку. Саме тоді людина починає переосмислювати своє життя. Як правило, він розуміє, що багато не встиг зробити, не досяг всього, чого хотів.

І найбільший удар по їхній самооцінці завдає погіршення потенції. Чоловік з жахом усвідомлює, що він не може збуджуватися від думки, йому доводиться використовувати додаткові кошти. І тоді чоловік намагається довести собі, що на нього ще звертають увагу молоді дівчата і знаходить коханку.

Ще одна причина, через яку чоловіки зраджують, – це нескінченні скандали. На жаль, у сімейному житті побут – це невід’ємна частина. Але коли дружина постійно відштовхує чоловіка, тому що приходить додому втомлена, а він у свою чергу починає висловлювати претензії з приводу неготової вечері, з’являються взаємні образи, і сварки стають частими гостями. Тоді чоловік починає шукати кохання та ласку в іншому місці.

Чоловіки можуть змінити і через надмірне вживання алкоголю. Справа в тому, що вони ставляться до сексу дещо простіше, ніж жінки. Вони не вважають його чимось забороненим, тому у приємній компанії за гарним столом вони можуть забути про рамках пристойності, піддавшись гормонам.

Але не варто бути впевненим, що зраджують усі і завжди. Адже є чоловіки, які прожили 20 та 40 років з однією жінкою, і у них жодного разу не виникла думка про зраду. Все залежить лише від людини, чи зможе і чи захоче вона зрадити свою кохану – вирішувати тільки їй.