Перше побачення: 5 речей, яких слід уникати

Нерідко від результату першого побачення залежить продовження відносин. Тому перше враження обов’язково має бути приємним. Треба заздалегідь бути готовим до можливих труднощів і не припускатися помилок у спілкуванні, щоб не злякати взаємну симпатію.

Не вибирайте для побачення місця, де ви не зможете побути вдвох. Похід у кіно та на галасливий концерт можна відкласти на наступну зустріч. Дуже важливо в цей день, як можна більше часу провести разом і продемонструвати найкращі свої якості. Однак, якщо у вас є можливість сходити в місце, про яке ви можете розповісти щось цікаве, обов’язково відвідайте його.

Потрібно розумно підійти до вибору одягу. Не варто одягати надто зухвалий вбрання, але одягатися в сірий, непомітний костюм теж не можна. Нехай усе буде в міру. Це стосується і ваших манер. Не варто намагатися здатися не тим, хто ви є насправді. Зрештою, якщо стосунки продовжуватись – обман все-одно розкриється. Ну а якщо справа не піде далі першого побачення, то й витрачати сили на те, щоб удавати, не варто. Переборщивши з бажанням запам’ятатися, можна назавжди відштовхнути людину, що сподобалася.

У жодному разі не заводьте розмову про минулі стосунки. Тим більше не потрібно розповідати про негативні якості колишнього партнера. Цим ви лише продемонструйте своє невміння будувати стосунки. Також неприйнятно обговорювати спільних знайомих. Почавши таку розмову, ви можете назавжди запам’ятатися співрозмовнику людиною, яка збирає плітки.

Не варто допитуватись про доходи чоловіка. Адже на першому побаченні не тільки ви хочете з’явитися в кращому світлі. Чоловік або перебільшить свої можливості, або образиться на вас за нетактовність.

Не треба намагатися будувати плани на ваші подальші стосунки вголос. Адже ваша симпатія може виявитися не взаємною. Можна запитати, чи зустрінетесь ви ще раз, адже чоловік може виявитися нерішучим. Але не наполягайте на подальших побаченнях.

Як би не пройшло ваше побачення і яким би не був його підсумок, обов’язково щиро подякуйте чоловікові за проведений вечір.