Куди їхати на Новий рік?

Традиційно Новий рік справляють у сімейному колі із шампанським та мандаринами, перед телевізором. Однак нерідко хочеться зустріти це свято десь далеко від рідної оселі, щоб отримати нові незабутні враження. Куди варто поїхати на Новий рік?

Необов’язково новорічні свята повинні проходити в холодній місцевості, з наявністю справжнього морозу та кучугур. Вітчизняні та зарубіжні туристи давно вже облюбували Південно-Східну Азію, місце, де цілий рік панує літо. Таїланд, В’єтнам, Індія, Індонезія, Шрі-Ланка готові прийняти у себе в новорічні свята любителів екзотики. Якщо ви ніколи не були в цих країнах, то вам обов’язково варто хоча б одного разу зустріти Новий рік, ніжно під теплим Сонцем і поїдаючи екзотичні фрукти.

Для любителів Сонця та пляжів підійде й інший напрямок – Куба, Домініканська республіка. Летіти трохи далі, але провести зимові канікули в Новому Світі не менш почесно.

Також можна вирушити до Об’єднаних Арабських Еміратів. Найбільш бюджетний варіант – Єгипет, проте на початок січня там досить прохолодно.

Один із найнезвичайніших варіантів зустрічі Нового року – Австралія, Бразилія, ПАР. Смішно зустріти Новий рік у південній півкулі, де в цей час йде календарне літо.

Для тих, у кого Новий рік асоціюється з Дідом Морозом чи Санта-Клаусом, можна вирушити в північному напрямку. Дід Мороз мешкає у Великому Устюзі, що знаходиться на Північному сході Вологодської області. Ваші діти будуть раді зустрічі такого Нового року.

Якщо ви хочете побувати в гостях не у Діда Мороза, а у заморського Санта-Клауса, то вам варто їхати до Фінляндії. У Європі Різдво святкується з великим розмахом, але й Новий рік для вас буденним не буде.

Буде незвичайно провести Новий рік в одному з найбільших міст світу. У зимові свята там вміють робити справжнє шоу. Лондон, Париж, Нью-Йорк, Ріо-де-Жанейро, Сідней є ключовими точками новорічних торжеств на нашій планеті. Якщо не по кишені вирушати в таку далечінь, можна задовольнятися святкуванням Нового року в Санкт-Петербурзі чи Москві, на Червоній площі.

Непогано зустріти Новий рік у подорожі. Наприклад, тур «Золотим кільцем». Таким чином, ви проведете зимові канікули культурно та небанально.

Куди б ви не вирушили, пам’ятайте стару приказку: «Як зустрінеш Новий рік, так його й проведеш». Тому відзначте його так, щоб вражень вистачило до наступних зимових урочистостей.