Як швидко змити фарбу з волосся

Невдалий колір волосся сприймається будь-якою жінкою, як трагедія. Це – незаперечний факт. У той же час, іноді так хочеться поміняти що-небудь у житті, а змінити колір волосся – найпростіше. І ось, ви знову зважилися на експеримент, а через пару годин уже невтішно плакаєте, оплакуючи свою безповоротно втрачену красу.

Що ж робити, якщо результати чергового досвіду виявилися більш, ніж сумні? Ну, по-перше, треба витерти сльози, оцінити масштаби катастрофи і почати діяти. По-друге, потрібно усвідомити, що остаточно позбутися невдалого кольору – не так просто, але цілком можливо.

Навіть у дорогому, фірмовому салоні результат не гарантований. До того ж, позбавлення фарби «радикальними» салонними методами може безнадійно зіпсувати волосся. І потім протягом ще дуже довгого часу доведеться скуповувати лікувальні маски і відновлювальні бальзами в неймовірних кількостях. Тому, якщо ви твердо вирішили позбутися ненависного кольору, краще робити це вдома.

У великих магазинах косметики продаються кошти на відновлення кольору волосся. Почніть із них. Як правило, ці кошти випускаються у вигляді мусу або рідини. Щоб «відмилася» вся голова, користуйтеся губкою: нанесіть відновник на губку і розподіліть нею засіб по всій довжині волосся. Вибирайте пасмо за пасмом. Не поспішайте. Як тільки обробите все волосся, і засіб подіє, ретельно змийте і повторіть процедуру.

Є кілька надійних та перевірених «народних засобів», здатних допомогти вам впоратися з цією проблемою. Тільки не треба чекати на чудеса: цей процес, безумовно, займе якийсь час. Отже, почнемо:

Візьміть будь-яку рослинну олію, змішайте її з коньяком або пивом. Ввітріть отриману суміш у волосся і залиште на три години, вимийте голову господарським милом кілька разів. Сполосніть водою або відваром ромашки. Полоскання ромашкою дає ефект, що освітлює.

Інший варіант робити щоденні маски з кефіру або кислого молока. Тримати їх на волоссі потрібно не менше півтори години. Цей спосіб, мабуть, єдиний із «домашніх» для тих, хто фарбував волосся фарбами з маслами.

І головне – перестаньте панікувати та зневірятися! Навіть із невдалим кольором волосся – ви прекрасні!