У пориві ніжності: подарунок коханому

Вибирайте презент, який обов’язково сподобається вашому чоловікові, але дотримуйтесь головного правила, яке відрізняє простий подарунок від новорічного. На ньому має бути зображення, хоча б невелике, символу року Коня. Це принесе удачу, радість і заступництво господині наступного року. На жаль, найчастіше підходящий презент із цим символом року важко знайти. У цьому випадку купуйте подарунок, що сподобався, під колір кінського забарвлення – чорний, білий, сірий, коричневий. Головне, уникати яскравих кольорів, коні їх не люблять.

Затятому автолюбителю можна подарувати будь-які подарунки, пов’язані з його залізним конем. Це може бути накладка на кермо, освіжувач повітря, чохли на сидіння. Якщо в машину не вбудована функція «підігрів сидінь», подбайте про здоров’я свого серцевого друга і піднесіть йому спеціальну накладку, щоб у холодному автомобілі вона зігрівала його і завжди нагадувала про вас. Для чоловіка, який проводить за кермом багато часу, дуже корисним презентом стане масажна накидка на сидіння водія, яка розслабить його м’язи і зніме стрес.

Оригінальним подарунком для коханого може стати фотокнига, особливо якщо у нього накопичилося багато фотографій. Порійте в пам’яті комп’ютера, телефону, фотоапарата, планшета, знайдіть найпримітніші і найкращі зображення вашого чоловіка, зробіть із них прекрасну книгу, природно, з конем на обкладинці. До кожної фотографії підберіть ніжні та лагідні слова. Ваш коханий оцінить такий подарунок.

Екстремальним подарунком, який підходить активному спортивному чоловікові, стане спільний стрибок з парашутом. Бажано, щоб дія проходила на полі, посередині якого стоятиме вбрана ялинка або горіти великими літерами привітання з Новим роком. З висоти пташиного польоту, на тлі білого снігу, це буде чарівно.