Універсальний макіяж до вечірки

Дуже швидкий макіяж: святковий образ за 10 хвилин

Якщо у вашому розпорядженні є зовсім небагато часу, підберіть правильну косметику та вміло розставте акценти. Не обов’язково видаляти денний макіяж – його можна лише підкоригувати та додати яскравості та блиску.

Ретельно промокніть обличчя серветками, що матують – вони приберуть зайвий блиск шкіри і підготують її до нанесення нового шару косметики. Проблемні місця обробіть коректором у стику. З його допомогою можна приховати дрібні зморшки, темні кола під очима чи сліди від прищів. Розтушуйте коректор, щоб він злився зі шкірою, а потім припудріть обличчя за допомогою пухнастої кисті. Використовуйте розсипчасту пудру – вона лягає дуже тонким шаром і обличчя не виглядає як маска.

На щоки додайте рум’ян свіжого рожевого або червоного кольору. Розтушуйте їх у напрямку скронь. Поверх рум’ян нанесіть розсипчастий хайлайтер золотистого кольору. Він надасть вилицям об’єму, а шкіра світитиметься. Розтушуйте хайлайтер на вилицях, чіпайте їм чоло, підборіддя та спинку носа. Трохи блискучої пудри можна нанести на ключиці та улоговинку на грудях.

На віки нанесіть кремові тіні з блиском. Вибирайте темні відтінки – їх можна покласти більш щільним шаром або розтушувати в прозорий серпанок. Такі тіні зручно наносити пальцями. Нафарбуйте вії об’ємною тушшю, що добре фіксує завиток, а на губи покладіть шар лаку-блиску. Вибирайте свіжі ягідні тони – вони підійдуть до будь-якого відтінку шкіри та вбрання.

Королева балу: макіяж за півгодини

Зніміть денний макіяж молочком, а потім протріть шкіру м’яким тоніком. Покладіть на обличчя шар фіксуючої силіконової бази – вона створить ефект «фотошопу» і буде виглядати бездоганно. Розподіліть тональний крем з ефектом, що підсвічує м’якою латексною губкою – вона нанесе засіб дуже тонким шаром, але добре приховає дрібні недоліки шкіри.

Заретушуйте цятки та інші дефекти щільним коректором бежевого кольору. Нанесіть рясно на обличчя розсипчасту прозору пудру. Дуже красивий ефект створює пудра з найдрібнішим золотистим шиммером – вона надає обличчю відтінку дуже легкої засмаги.

Нанесіть на повіки тіні в олівці на водній основі. Розтушуйте їх до брови, а потім ще раз обведіть очі. Щоб очі виглядали максимально ефектно, наклейте штучні вії з блискітками чи стразами. Вилиці відтініть золотисто-рожевими рум’янами. Вибирайте засоби у вигляді крему чи гелю – вони виглядають дуже природно.

На губи нанесіть бархатисту помаду класичного червоного кольору – вона складе ефектний контраст із блискучими віками. Щоб образ став ще святковішим, нафарбуйте нігті червоним або золотим лаком і закріпіть його блискучим покриттям з ефектом сушіння – лак затвердіє за 5 хвилин.